Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Απορώ (part 2)


απορώ πώς τα καταφέρνετε εσείς...
Να είστε σωστοί στο σπίτι σας, στα παιδιά σας, στους συντρόφους σας, στα blog σας, στα hobby σας, στις υποχρεώσεις σας, στα πάντα σας... Πώς το κατορθώνετε αυτό?
Εσείς οι μικροί ήρωες της καθημερινότητας...
Ίσως περνάω φάση...ίσως φταίει ο χειμώνας... ίσως ο ανάδρομος πλανήτης...ίσως η μικρή δόση παρθένου που κρύβεται μέσα μου και μου τσιγκλάει την τάση τελειομανίας... ξέρω και γω τι φταίει???... Νιώθω ότι δεν είμαι επαρκής, ότι δε "φτάνω" να τα κάνω όλα σωστά ή τουλάχιστον όπως θα ήθελα να τα κάνω... Νιώθω ότι τα κάνω όλα μέτρια... Ότι ο χρόνος δε μου επαρκεί... ότι οι δυνάμεις μου δε φτάνουν.. ότι ίσως δεν έχω την ικανότητα να τα διαχειριστώ όλα αυτά... ίσως και τα "καρπούζια" να είναι πολλά για τη δική μου μασχάλη...
μου λέει ο αδερφός μου "ρύθμισε τις προτεραιότητές σου!" οκ! το ξέρω ότι αυτό πρέπει να κάνω.. αλλά...αλλά...
πρέπει να ρυθμίσω το χρόνο μου αλλιώς... τις δραστηριότητές μου ίσως να περιορίσω... όμως να μείνω μόνο στα "πρέπει" τι γίνεται με τα "θέλω"?
θα μου πείτε "τι λες κοπελιά? πας καλά? τόσα προβλήματα έχει ο κόσμος και συ ασχολείσαι με αυτά?" ευγνωμονώ το Θεό που δεν έχω άλλα προβλήματα... δεν είμαι αχάριστη... για να πω την αλήθεια φοβόμουν να το γράψω όλο αυτό για να μην "τιμωρηθώ"... μήπως και ο Θεός αποφασίσει να μου δείξει ποια είναι τα αληθινά προβλήματα της ζωής... αλλά πιστεύω ότι ο Θεός δεν είναι τιμωρός και όπως ήδη είπα δεν είμαι αχάριστη...
Σε κάθε περίπτωση πιστεύω ότι κάτι κάνω λάθος...όμως και πάλι ίσως είναι φάση και θα περάσει...
θα δείξει...

η φωτογραφία είναι από www.mani.org.gr

Ενημέρωση...

Είχα γράψει για το τροχαίο εδώ και να τα νεότερα...

Captaindim wrote:

"ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΔΥΣΤΗΧΗΜΑΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ CITROEN C3 model 2003 ΚΑΙ ΟΧΙ SAXO,ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΕΒΑΣΤΕΤΟ ΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ SITE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

S.O.S ΟΧΙ SAXO ΑΛΛΑ CITROEN C3 model 2003 ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟΣ ΚΕΡΑΜΥΔΙ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ VIDEO.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ."

και από τα ΜΜΕ

"Σε συναγερμό έθεσε χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου το συγκλονιστικό μήνυμα του Δημήτρη Μαραγκού, που ζητά πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό, που παρέσυρε στον θάνατο τον αδελφό του.

Τα ξημερώματα της 17ης Νοεμβρίου ο 42χρονος οδηγός νταλίκας και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών στάθμευσε το όχημα του στην Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Αγίας Άννης, πήγε σε περίπτερο και αγόρασε ένα μπουκάλι νερό και επέστρεφε στην νταλίκα.

Πριν όμως προλάβει να φθάσει στο πίσω μέρος του οχήματος του, ο δράστης έπεσε πάνω του με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στην συνέχεια τον εγκατέλειψε στη μέση του δρόμου.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να βρεθεί ο δολοφόνος του 42χρονου, ο αδελφός του έστειλε ένα e-mail σε blog στο διαδίκτυο και έθεσε σε συναγερμό όλους τους Έλληνες διαχειριστές ιστοσελίδων.

Το ένα μετά το άλλο τα sites άρχισαν να κοινοποιούν την επιστολή, για να συγκεντρωθούν στοιχεία και πληροφορίες για τον ασυνείδητο οδηγό με το κόκκινο CITROEN, που σκόρπισε τον θάνατο και εξαφανίστηκε.

Ο διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Περιστερίου Δημήτρης Κολτούκης δηλώνει κατηγορηματικά ότι «είναι θέμα τιμής για μας να βρούμε τον δράστη».

Οι δύο κάμερες του ΥΠΕΧΩΔΕ που είναι τοποθετημένες σε κολώνες στην Πέτρου Ράλλη, έχουν καταγράψει το τροχαίο δυστύχημα, ενώ από την πρόσκρουση έσπασαν δύο κομμάτια απ’ τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με την έρευνα της Τροχαίας δεν είναι CITROEN SAXO, αλλά CITROEN C3 μοντέλο του 2003. Όλοι οι ιδιοκτήτες με αυτό το μοντέλο θα κληθούν να καταθέσουν και σύντομα θα βρεθεί ο δράστης."

ας ευχηθούμε να τον πιάσουν τον ασυνείδητο... παρακαλώ προωθήστε την ενημέρωση όπου μπορείτε για το ποια μάρκα αναζητείται...
Ευχαριστώ...