Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2007

Χριστουγεννιάτικο παζάρι απο Το Χαμόγελο του ΠαιδιούΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ ΑΠΟ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Ο Σύλλογός μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για άλλη χρονιά, πραγματοποιεί χριστουγεννιάτικο παζάρι στην Αίθουσα του Μετρό στο Σύνταγμα

από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007 μέχρι και
την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007
από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ.

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, παιδικές κατασκευές, χριστουγεννιάτικα στολίδια και δώρα θα ντύσουν γιορτινά για άλλη μία φορά την Αίθουσα του Μετρό.
Πέρασαν 12 χρόνια, σίγουρα δημιουργικά αλλά και δύσκολα. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλα αυτά τα χρόνια κατάφερε να καλύψει χιλιάδες προβλήματα που αφορούν τα παιδιά. Μέρα με τη μέρα όμως τα προβλήματα και οι ανάγκες αυξάνονται δραματικά.

Το μοναδικό πιστό και μόνιμο οικονομικό μας στήριγμα, όλα αυτά τα χρόνια, είναι ο απλός ο κόσμος και εταιρείες που μας εμπιστεύονται και στηρίζουν την προσπάθειά μας.

«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» όμως έχει βρεθεί σε αδιέξοδο και είναι πλέον αδύνατον να καλύψει τις ήδη υπάρχουσες ανάγκες και αυτές που καθημερινά προκύπτουν.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας έχει σκοπό την οικονομική στήριξη των σκοπών του Συλλόγου μας, καθώς και την αφύπνιση του κόσμου αλλά και του κράτους. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι τα παιδιά είναι το μέλλον μας. Είναι ευθύνη όλων μας να στηρίξουμε όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και να τους δώσουμε αυτά που δικαιούνται. «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» αυτό προσπαθεί να κάνει, όχι με λόγια αλλά με πράξεις. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για να συνεχίσει να παρέχει ολοκληρωμένη και ποιοτική φροντίδα στα παιδιά.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι αποτελεί την αρχή μιας σειράς εκδηλώσεων για την επιβίωση του Συλλόγου μας. Στα πλαίσια αυτής της εκστρατείας, θα πραγματοποιηθεί ο 2ος Ραδιοτηλεμαραθώνιος στο ALTER από τις 15 έως τις 25 Δεκεμβρίου.

Σας περιμένουμε όλους στο ΜΕΤΡΟ. Ελάτε να βοηθήσετε. Ακόμη και 1 ευρώ είναι πολύτιμο για μας, για τα παιδιά.
Στουρνάρη 16, Αθήνα, Τ.Κ. 106 83,

Τηλ: 210 3306140
Fax: 210 3843038