Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Να΄μαστε πάλι εδώ Ανδρέα! (όπως λέει και το άσμα...)

Και ναι! Συμβαίνουν θαύματα! Έχω πάλι ίντερνετ!!! "Φυσικά" η 4νετ κατάφερε να κάνει το θαύμα της, ακόμα και την τελευταία στιγμή!!! Αντί να δώσει για διακοπή μόνο τη γραμμή adsl που είχαμε σ' αυτούς, έδωσε διακοπή 2play, οπότε μείναμε και μια μέρα χωρίς σταθερό εξαιτίας τους!!! Μετά σου λένε....
άντε ας μην γκρινιάζω άλλο γι'αυτό θέμα! Θέλω να ελπίζω ότι η altec θα είναι σαφώς καλύτερη και αξιόπιστη πάνω από όλα!!!!

Ακόμα δεν έχω αξιωθεί να "περάσω τσάρκα"... αλλά θα γίνει εντός της ημέρας και όσους δεν προλάβω θα "περάσω για καφέ" αύριο!!! (ουφ! ξέχασα να γράφω, που λέει ο λόγος! τα δάχτυλα μου προσπαθούν να ξετρυπώσουν που κρύβονται τα γράμματα στο πληκτρολόγιο...)

Όπως φαντάζομαι κάποιοι από εσάς θα είναι ήδη σε κάποια παραλία απολαμβάνοντας την ελληνική θάλασσα! Κάντε μια βουτιά και για μένα βρεεεεε!!! Εμείς, αν τα καταφέρουμε, θα φύγουμε 1 βδομάδα τέλη Ιουλίου και 1 βδομάδα τέλη Αυγούστου!!! άντε να δούμε!!!

Νέα εν συντομία...
Είμαστε όλοι καλά!!! Άνθρωποι και σκυλιά!!! Τώρα βέβαια είχαμε 3 φωτιές στην περιοχή μας, αλλά τα καταφέραμε και πάλι!!! Θα ακολουθήσουν φωτογραφίες από τις 2, με λήψη από το κινητό. Να'ναι καλά πάντως όλοι οι πυροσβέστες όλου του κόσμου... και ειδικά οι πιλότοι των πυροσβεστικών αεροπλάνων και ελικοπτέρων! Στη μια φωτιά αν δεν ήταν αυτοί, ίσως να τρέχαμε και να μη φτάναμε!!!!

Ο Σπίθας μας έχει μεγαλώσει πολύ και θα μεγαλώσει και άλλο τόσο από ό,τι μας λένε!!! Σε λίγο να δω τι θα τρώει.. Προς το παρόν του φτάνει δεν του φτάνει η 30κιλη σακούλα ξηρής τροφής για να περάσει το μήνα!!!! Και έχει και μια μανία να χύνει το νερό του κάθε 3 και λίγο!!! Ουφ! (ξανά!)

(Πριν από κάποιους μήνες είναι αυτή η φωτογραφία! Έχει μεγαλώσει αρκετά από τότε. Αν καταφέρω θα τον "στήσω" για μια νέα...)

Ο Λάρυ είναι στους γονείς μου~ εκεί μένει άλλωστε, και κάθε φορά που τον βλέπω μου φαίνεται όλο και πιο όμορφος! (ακολουθεί δροσιστική φωτογραφία...)


Τα νέα τα υπόλοιπα!!! Κατάφερα να κολλήσω και γω την ίωση της εποχής (χιχι! γελάκι πονηρό!) Μέσα σε όλο αυτό το baby boom δεν κατάφερα να μείνω απ' έξω! (νοκ, νοκ! χτύπημα ξύλου! ευτυχώωωως!!!) Έτσι κατά Οκτώβρη μερια ~ πρώτα ο Θεός~ θα έχουμε κοντά μας.... την κορούλα μας!!!!! (όλεεεεεεεεεεεεεεε!) μέχρι στιγμής πέρα από κάποιες εμφανίσεις σε υπερήχους και κάποιες κλωτσιές ή "μπουνιές " που μου "δίνει", άλλη επικοινωνία δεν κρατάει μαζί μας! Ας είναι! Έτσι είναι η σημερινή νεολαία!!! Πάντως όλα βαίνουν αισίως προς το ευτυχές γεγονός και αν είχε και λιγότερη ζέστη~ παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των κλιματιστικών~ θα ήταν ακόμα καλύτερα!!!!
(φωτογραφία από υπέρηχο δεν έχει, γιατί δε δουλεύει το scanner! Θα προσπαθήσω να βγάλω μια με το κινητό τα φιλμάκια.)

Ουφ! Σας αφήνω για τώρα! Η καρέκλα του υπολογιστή δε με "σηκώνει" για πολλή ώρα! (και δεν είναι λόγω κιλών νταξ'????)

Φιλάκιαααααααααααααααααααααααααααα