Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Πέρασε καιρός...

από την τελευταία ανάρτηση... και τα νέα δεν είναι και τόοοοσα πολλά!

Πήγαμε Πόρτο Χέλι-Βερβερόντα για τις διακοπές μας! Ήταν πολύ ωραία... Αν εξαιρέσεις ότι δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ξύπναγα κάθε μέρα στις 6,30-7 με συνέπεια να ξυπνάει μετά από λίγο και ο καλός μου... Αλλά ο πρωινός καφές παρέα με το βιβλίο στην ξαπλώστρα στην παραλία όπου κατά τις 9 ήμασταν μόνοι μας σε όλην την παραλία ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να ζητήσω μετά το νυχτερινό "ξενύχτι"... Ο καλός μου στη διπλανή ξαπλώστρα να απολαμβάνει και αυτός την ηρεμία (και που και που να κοιμάται αφού ξύπναγε και αυτός ο έρμος πολύ πρωί για τα δεδομένα του)... Η θάλασσα πολύ ζεστή με χαλίκι έξω έξω και άμμο μέσα... "Συνάδελφους" είδα 2... Η μια ήταν "συναγωνισιμη" ως προς το μέγεθος της κοιλιάς αλλά όχι ως προς το χρώμα! Ήταν κατάμαυρη!!!! Δεν το ρίσκαρα να κάτσω στον ήλιο... Μετακινούσα την ξαπλώστρα με τη σκιά... ούτε το δαχτυλάκι μου να μη δει ο ήλιος! παρ'ολα αυτά ένα χρωματάκι το πήρα! έτσι κυλούσαν οι μέρες θάλασσα-ταβερνάκι-πίσω στο σπίτι για μπιρίμπα, τάβλι ή διάβασμα... Ήσυχα, ήρεμα, ξεκούραστα... Οι τελευταίες μας διακοπές πριν την έλευση της μικρής! Πρώτα ο Θεός του χρόνου θα την έχουμε μαζί μας στις εξορμήσεις μας! (αναρωτιέμαι που θα μπορούμε να πάμε από τώρα...)
Στο γυρισμό μας σταμάτησε και μπλόκο της αστυνομίας αλλά ο φανταστικός αστυνομικός (θυμάστε τη διαφήμιση?) μας άφησε να φύγουμε αφου έτσι και αλλιώς είχαμε ξεπεράσει όχι και τρομερά το όριο ταχύτητας!

Γυρίσαμε πίσω την Πέμπτη στις 4/09 καθώς είχαμε και τις εκδηλώσεις μας~ τα Νεοπαλλήνεια! Ό,τι και αν πω θα'ναι λίγο! Εκτιμώ ότι σχεδόν πιάσαμε το τέλειο σε όλα! Στη διοργάνωση, στην προσέλευση κόσμου, στο κέφι(αν και αυτό δε μας λείπει ποτέ) και πάνω από ολα στο μεράκι! Μόνο καλα σχόλια ακούγαμε από όλον τον κόσμο! Αλλά το ευχαριστηθήκαμε και μεις! Τη διπλάσια πλατεία να είχαμε δε θα χώραγαν και πάλι οι φίλοι μας!
(καμια ιδέα για τα επόμενα υπάρχει? ήδη έχουμε αρχίσει και τα "δουλεύουμε"... θα'ναι επετειακά! 30 χρόνια πέρασαν από τα πρώτα!!!)

Απο κει και πέρα τρέξιμο για τα της μικρής.... καποια ρουχαλακια, καποια δικα μου πραγματα για το μαιευτηριο, τα πρωτα μας παμπερς!!!! (Αν και ο καλός μου με κοίταγε και γέλαγε! κατα βάθος όμως ξέρω ότι είχε συγκινηθεί!) Μάζεμα ντουλαπών (ακόμα δεν έχω τελειώσει με τους ρυθμούς που πάω) μάζεμα καποιων καλοκαιρινών, αναδιάρθωση των ντουλαπών, καποια πρώτα φθινοπωρινά κατέβηκαν (ναι ναι φαρδουλα για τις πρώτες μέρες) κοκ... Φτιαξιμο της περιφημης "βαλίτσας του μαιευτηρίου" ~ αν και σακ βουαγιαζ καθώς τα προτιμώ... (βασικά όλο βαζω και βγαζω πράγματα οπότε μαλλον δε θεωρείται ολοκληρωμένη!)

Λογικά από βδομάδα μας έρχονται και τα πράγματά της, κρεββάτι, σιφονιέρα, καρότσι, παρκοκρέβατο, μπανακι, καρέκλα φαγητού, προίκα δωματίου) κα... Ανυπομονώ να τα δω...
Α η ζωγραφιά που αποφασίσαμε για το κρεββάτι της είναι αυτή (συνδέσαμε την πανω με τα γράμματα απο την κάτω και "παίξαμε" με το photoshop-δεν μπορώ να την ανεβάσω δεν την αναγνωρίζει! )



Σήμερα έχουμε ξανά ραντεβού με το γιατρό-γυναικολόγο! Άντε να δούμε τι θα μας πει... αν και το ξέρω... θα μου πει γιατί πήρα 2,5 κιλά σε ένα μήνα ενώ το περιθώριο ήταν 2 το πολύ! δεν πειράζει ομως! θα τα χάσω μετά! το υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στον καλό μου! αμαν αυτα τα κιλά! και στην τελική 13,2 εχω πάρει! ούτε καν 15!!!! (καλά ξέρω ότι θα έπρεπε λιγότερα αλλά... αλλά....) ο ενδοκρινολόγος μου μου "τα'χωσε" ήδη οπότε κάτι περισσότερο δεν μπορεί να μου πει αυτός! τουλάχιστον παρηγορούμαι ότι οι εξετάσεις μου είναι καλές!!!! ούτε σάκχαρο, ούτε λευκώματα και αιματοκρίτη καλό!!!! Αντε πια!!!!

ΑΑΑΑ και για όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες! Μπορεί και να το ξέρετε αλλά εγώ πρόσφατα ανακάλυψα το http://www.parents.gr/ (μπείτε και στο forum!)

και έχω "πάθει πλάκα" με τα τόσα χρήσιμα πράγματα που βρήκα εκεί!


Α έχω κολλήσει με το "colors" του compact disc club!!!
το'χα τόσο καιρό και μόλις πρόσφατα το "ανακάλυψα"... εκπληκτική μουσική...

και στις διακοπές διάβασα "Το Σμήνος"
1000 και κάτι ψηλά σελίδες! ναι ναι το κατάφερα! αρκετά ενδιαφέρον αν και κάποιες στιγμές λιγο κουράζει! όπως είπε και καποιος "Βέβαια 1020 σελίδες και να μη γίνεσαι βαρετός δεν έχει εφευρεθεί ακόμα. Ναι, είναι στιγμές που το βιβλίο κουράζει, αλλά και στιγμές που τρέχει με 200" και είναι η αλήθεια!


Αυτά για την ώρα... Θα "περάσω αύριο για καφεδάκι"... και με τα νεότερα και από μας! και κάποιες φωτογραφίες από τη Βερβεροντα και από τα Νεοπαλλήνεια!

Σας φιλώ!