Κυριακή 15 Ιουνίου 2008

Ενημέρωση...

Αγαπημένοι μου φιλοι και φιλες,

Δε χαθηκα ξανα! Απλα απο μια @#$% ενος υπαλληλου της μεγαλης εταιριας που ηταν ο παροχος μου στο ιντερνετ (αλλαξε τις ρυθμισεις κατα την αναβαθμιση της γραμμης μου απο ρυθμισεις για pstn γραμμη σε ρυθμισεις για isdn γραμμη ~ακομα δεν καταλαβα το γιατι!~ με αποτελεσμα να με "πεταξει" εξω το συστημα και να περιμενω για να εχω πρτα σα να εκανα νεα αιτηση για νεα γραμμη ιντερνετ), δεν εχω ιντερνετ απο τις 26/05! το χειροτερο? θα ξαναειχα μετα τις 23/06!!!! ομως πλεον εκανα αιτηση για καταγγελια συμβασης~και να μου ζητανε και να πληρωσω το penalty διακοπης, ανεξαρτητα αν η ολη ταλαιπωρια προκληθηκε απο αυτους τους @#$%^!

(θα σας τα πω ολα οταν καταφερω να ξεμπερδεψω με το καλο... προς το παρον αναλωνομαι σε διαρκη τηλεφωνηματα στο 13831 και 2119559000, εχοντας μιλησει με τους μισους υπαλληλους της 4νετ! χωρις φυσικα να εχω βγαλει ακρη ακομα και φυσικοτατα (!) μετα απο πολυωρες αναμονες!!!)

Ειμαι καλα...Πολυ καλα!!! θα τα πουμε ξανα, ελπιζω, προς το τελος του μηνα οταν εχω το νεο μου παροχο και φυσικα τη νεα μου συνδεση ιντερνετ!

Σας φιλω! Να περνατε καλα!

Ειρηνη


Υ.Γ. Τωρα μπηκα απο τη γραμμη του αδερφου και σας γραφω.... Απο τη δουλεια δυστυχως δεν μπορω να μπαινω στο σπιτικο μου...