Κυριακή 10 Ιουνίου 2007

Είναι δυνατόν.....?

Όλη τη βδομάδα να έχει καλό καιρό... ή τουλάχιστον αξιοπρεπή για καλοκαίρι..και μόλις τσαααααααααααααακ αποφασίζεις να βγάλεις την κορμάρα σου :P μαζί με το περίσσευμα lol στην παραλία... να έχει σκοτεινιάσει ο τόπος... όχι αν αυτό δεν είναι αδικία πείτε μου... εκτός αν "κάποιος" έχει αποφασίσει ότι πρέπει να παραμείνει η έκθεσή τους (δες παραπάνω) στους 4 τοίχους του σπιτιού... αλλά που θα πάει έχω τόσες άλλες απόπειρες να κάνω... χιχι... κάποια μέρα καλή θα πετύχω.. εξάλλου ζούμε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου και ιδιαίτερα για καλοκαίρι...και λίγο παραπάνω να την προσέχαμε θα'ταν παράδεισος!!! γι'αυτό όχι σκουπίδια, όχι βρωμιές στις παραλίες μας..οκ πήγαμε κάναμε το μπανάκι μας...είναι ανάγκη να το μαθαίνουν και οι επόμενοι που θα έρθουν??? σαν τον γλάρο στη διαφήμιση κάνω... :p μετά απο αυτήν την κοινωνική προσφορά lol νομίζω ότι μπορώ να πάω να κοιτάω μπας και σκάσει μύτη καμιά ηλιαχτίδα... :-))))))

5 σχόλια:

Unknown είπε...

o umnos gia thn aisiodoksia deksia sto blog soy einai apisteytos!!!! Poly sofa logia....:)

Greca είπε...

αυτό το βιβλίο το έχω διαβάσει χωρίς υπερβολή μα και 10 φορές.. και κάθε φορά αγαπάω και μια καινούρια "αλήθειά" του... και για χάρη του έκατσα σε κάποιες διακοπές μακριά από τη λατρεμένη μου θάλασσα μέχρι να το τελειώσω... και δεν το μετάνιωσα ποτέ... :-)))

APOTINEDRA είπε...

Καλά μπάνια εύχομαι, έστω και με αυτές τις αντίξοες συνθήκες!

ΜΑΓΕΙΑ είπε...

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΟΡΩ ΘΑΛΑΣΣΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ.... ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΑΕΙ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ!

Greca είπε...

@apotinedra... σ'ευχαριστω πολυ καλη μου... και σε σενα ευχομαι ενα καλοκαιρι μοναδικο..μεχρι το επομενο που θα κανετε ολοι μαζι ως οικογενεια... :))))
@μαγεια...ειδες? τι τραβαμε και μεις οι κολυμβητριες!!!! αλλα δε θα το βαλουμε κατω ποτε μα ποτεεεε.... καλοκαιρι θες δε θες θα ερθεις!!!!
Ευχαριστω πολυ για την παρεα!!! Ειναι δυσκολα ωρες ωρες εδω... και η συντροφια εστω και ετσι ειναι μαγικη...Να'στε ολοι καλα!!!