Παρασκευή 18 Ιουλίου 2008

Νέα από το γιατρό...

Πήγαμε χτες στο γιατρό για την καθιερωμένη μηνιαία επίσκεψη... κάθε φορά με πιάνει ένα άγχος ότι θα βρει κάτι να μου πει πως δεν είναι καλά.... παραδόξως δεν είχε κόσμο στην αναμονή... (δείγμα ότι πλέον καλοκαίριασε!) καταφέραμε να μπούμε μετά από 40 λεπτά αναμονής περίπου... "καλό σημάδι αυτό!" σκέφτηκα! και....

Η μικρή είναι πολύ καλά! (ουφ!) αλλά είναι τεράστια...(Παναγία μου!) στις μετρήσεις που έκανε στο πόδι της σε όλες βγήκε από 1,5 βδομάδα ως 3 βδομάδες μπροστά.... τελικά μας είπε ότι είναι γύρω στις 2 βδομάδες μπροστά... και ότι τα γόνατά της είναι κοντά στο στομάχι μου κοντά και γι' αυτό με τις κλωτσιές μου πιέζουν το διάφραγμα και δεν μπορώ να αναπνεύσω ώρες ώρες... Κάποια στιγμή κατάφερα να ξεπεράσω το αρχικό σοκ,σαν άκουσα το γιατρό να λέει "καλέ είναι τεράστιο το μωρό!" και τον ρώτησα "και πόση θα βγει?" ... και η απάντηση του γιατρού "αν συνεχίσει έτσι πολύ μεγάλη, αλλά μπορεί τον άλλο μήνα να μην πάρει τόσο..." και η χαζή ερώτηση της ανίδεης μέλλουσας μαμάς "υπάρχει κάτι να κάνω για να μη μεγαλώνει με τέτοιους ρυθμούς?" πέρα από το γέλιο του γιατρού η απάντηση του ήταν αναμενόμενη "όχι! αφού ούτε σάκχαρο δεν έχεις (συνήθως γύρω στο 70-78), η καμπύλη σακχάρου βγήκε καλή δεν υπάρχει κάτι... απλά το μωρό μπορεί να έχει γονίδια να βγει ψηλό, εξάλλου και σεις είστε ψηλοί" σκέψη μετά από λίγο... "αυτό ήταν για να μου χρυσώσει το χάπι ότι είμαι λίγο πιο large από το μινιατούρα? (πώς το έφερα πάλι!!)"

και φεύγοντας είπε τη θεϊκή ατάκα κάνοντας και τον μπαμπά μας να χαρεί, καθώς είναι ολυμπιακάκιας... "ε, εντάξει το πολύ πολύ να φέρεις στον κόσμο το θηλυκό Μίλκοβιτς!" καθότι και φανατικός με το βόλεϋ ο γιατρός και ολυμπιακός (νομίζω)... τώρα αυτό γιατρέ το' πες για καλό???? ο Μίλκοβιτς έχει ύψος 2.06 μ!!! πλάκα μου κάνεις????

πού θα χωρέσει όλο αυτό γιατρέεεεεεε???? Ε? ε?


8 σχόλια:

αντωνης είπε...

Γειτονισσα, ολα καλα;
Πότε με το καλο;

(ειχαμε και μεις παρομοια χαρμοσυνα νεα τον τελευταιο καιρο, στην αρχη ειμαστε ακομα)

:)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Μανούλα...
χαχαχα.... απίστευτο...
το φαντάζεσαι;
Γερό παιδί να είναι!!!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

lena_zip είπε...

Πλάκα έχει ο γιατρός. Μην ανησυχείς για το ζουζουνάκι σου. Ας βρει ψηλό, καλό θα είναι. Από κοντούλικο καλύτερα.

roadartist είπε...

χαχα :):)
Το πιο σημαντικό να είναι γερό.. :)
:)))
Καλό βράδυ :))

iLiAs είπε...

..όλα καλά πηγαίνουν :)

Καλή βδομάδα Ειρήνη :)

..αγγελόσκονη.. είπε...

αχ Ειρηνούλα μου να πάνε όλα καλά!!
είπαμε καμηλοπάρδαλη κυοφορείς;
χοχοχο!!
και για να μην ανησυχείς μίλησα εγώ με τον Παναθηναικό και θα την πάρουμε εμείς!!τέτοια κορίτσια δεν τα δίνουμε σε γαύρους!!ηρέμησες κάπως;

Ανώνυμος είπε...

Καλέ περιμένεις παιδάκι?
Αυτό είναι σούπερ νέο ...νομίζω οτι στο μπλογκοχωριό έπεσε γκαστρίτιδα...όλες παιδιά κάνουν...λες να βάλω μπροστά για το 2ο ?

Λοιπόν σου εύχομαι με το καλό ...μεγάλο ή μικρό τι σημασία έχει ? ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟ.

Greca είπε...

Σας ευχαριστω ολους και ολες... και η μικρη απο ο,τι καταλαβα... απο τις ρυθμικες κλωτσιες! :D

αγγελοσκονη μου ναι! ναι!!!

τρελοφ. βαλε βαλε!!!

Σας χαιρετω για την ωρα! θα τα πουμε την αλλη κυριακη! φευγουμε για 1 βδομαδα!!!!! αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

φιλακια!!!