Κυριακή 8 Ιουλίου 2007

Nέα εβδομάδα με γκρίνια? Απαπα μακριά από μας!!!

Θα ήταν τραγικό και ανεπίτρεπτο να αρχίσει η νέα εβδομάδα με γκρίνια...οπότε πάμε!!!
"Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω..." Θα ξαναδανειστώ κείμενο από το λατρεμένο μου βιβλίο και θα προσπαθήσω να σας-μας φτιάξω τη διάθεση..εξάλλου κάποιοι ετοιμαζόσαστε για διακοπέεεεεεεες!!!!! (Μαριλένα τ'ακούς??? :D)
"όσο φυτρώνουν βολβοί στο χώμα, εγώ θα δοξάζω τη ζωή & θα ονειρεύομαι...Κι όσο έχω τα μάτια μου ανοιχτά, θα κρατώ με τα δόντια την άγκυρά μου να μην ακούσω εκείνο τον ήχο το θλιβερό που κάνει όταν βουλιάζει στις λάσπες του λιμανιού..."
Το χρώμα του φεγγαριού-Α.Παπαδάκη...
Ας μας λένε ονειροπόλους-ες, ρομαντικούς-ες χαιρόμαστε αφάνταστα γι'αυτό!!! Τέρμα πια οι μιζέριες! Είναι καλοκαίρι και είμαστε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου... και έχουμε κοντά μας (είτε έτσι είτε αλλιώς- δεν το σχολιάζω αυτό!) λατρεμένα προσώπα! Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για όλην την παρέα που μου κρατάτε όλον αυτόν τον καιρό... (Όχι δε φεύγω, ούτε μου'στριψε, απλά ξεκινάει μια νέα βδομάδα και έχω σκοπό να είναι καλύτερη από την προηγουμένη) Οπότε πάμε ξανά... ντουπ ντουπ-πιάνω ρυθμό...
"χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω..." Δικό σας.....:D

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλό ξεκίνημα! ;)

Greca είπε...

Καλό θα'ναι!!! :DDDD
καλώς ήρθες στο "πλήρωμα"!!!! εύχομαι καλές κουβεντούλες να'χουμε! και μην ξεχνιόμαστε... "Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω..." :))))))))))))))

Ανώνυμος είπε...

παντα ετσι αισιοδοξη και θετικη να εισαι! ταιριαζει τελεια εξαλλου σε μια vera GRECA!!

βασίλης είπε...

Ειρήνη μου, αυτό είναι καλή διάθεση. Ναι, λοιπόν είμαστε ονειροπόλοι κι έχουμε ευαισθησίες. Καλή βδομάδα και σε σένα με ένα υπέροχο αισιόδοξο τραγούδι "Χέρια Ψηλά", σε ευχαριστώ προσωπικά. Όσο για τη Μαριλένα χαίρομαι που φεύγει για αρκετές μέρες, δεν χαίρομαι γιατί θα πάρει καιρό να την ξαναδιαβάσουμε. Είπαμε υπομονή στο νησί σου, θα τα λέμε εμείς...

Greca είπε...

@ una mama και οχι μονο Ω ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Προσπαθώ να είμαι... αλλά αυτό ξέρεις είναι αλισβερίσι- είμαι γιατί είστε/είναι όλοι γύρω μου αισιόδοξοι και το αντίστροφο... οπότε να'στε καλά για τη θετική ενέργεια που μου δίνετε και εύχομαι να μπορώ να σας τη "γυρίσω πίσω" ξαναδίνοντας την σε σας μέσω των σκέψεων μου... (πω πω ώρες ώρες με εντυπωσιάζω :p) Μα καλά δε μιλάει κανείς???? ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ και να'μαστε καλά να τα λέμε!!!! (γλυκά έχουμε ακόμα από τα χθεσινά του βασίλη -δυστυχώς δεν αξιώθηκα να πάω να πάρω και νέα, αν και τα είδα φρεσκότατα τα παγωτίνια... για κοπιάστε... )
@ βασίλης ξέρεις τι λένε? ό,τι δεν μπορείς να το αποφύγεις, διασκέδασέ το! Ε,αυτό ακριβώς προσπαθώ να κάνω... :)))) αυτό το τραγούδι που λες μου βγάζει μια αίσθηση ότι όντως όλα μπορώ να τα κάνω! όλα μπορούν να συμβούν... και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο? ότι το ξέρω πως έτσι ακριβώς είναι!!! μερελό με φώναζε η γιαγιά μου... επειδή πάντα ήμουν "αλλού" και πάντα την έκανα να χαμογελάει... αχ κυρά Ρήνα το ξέρω ότι από εκεί ψηλά που με κοιτάς, ακόμα και τώρα χαμογελάς!!! Για τη Μαριλένα που λες και γω χαίρομαι που θα ξεκουραστεί και θα μαυρίσει και θα μας έρθει με τρελές εμπνεύσεις, αλλά όντως θα μας λείψει!!!! χμμ μάλλον θα πρέπει να αγοράσουμε καμιά τσατσάρα να σπάμε τα δοντάκια μέχρι να ξαναγυρίσει... :) από υπομονή επίσης έχω για την ώρα μπόλικη... αρκεί να περνάει κανένας -λέω εγώ τώρα :p - να ρίχνει κανα γεια! ξεκινάω λίστα επισκεπτών.. σαν e-babysitting μου κάνει :p (τρομάρα μου κοτζάμ γαϊδάρα...)
Φιλιάααααααααααααααα σε όλους και όλες!!!!! Να'στε καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή εβδομάδα κι απο μένα και όλα καλά.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Greca είπε...

Καλή βδομάδα!!!! και όλα καλύτερα!!!!
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ!!!!! :D