Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010

Αναρωτιέμαι...

πότε επιτέλους το "κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός" θα πραγματοποιηθεί... δε με νοιάζει τόσο για το γαλανό του ουρανού, ας ρίχνει και χαλάζι αρκεί επιτέλους να αλλάξει κάτι! Όλη αυτή η υπομονή να αποδώσει! Σκέφτεσαι θετικά (ή τουλάχιστον) το παλεύεις και τσουπ φτάνει ένα ασήμαντο κάτι να σε ρίξει... Τελικά όλα τα βιώματά μας πόσο θα μας ακολουθούν? Μπορώ να κάνω ένα επιλεκτικό delete? Να γεμίσω ξανά το σακουλάκι της υπομονής και να το έχω "καβάντζα"? Κάποια στιγμή νιώθεις ότι τα γεγονότα σε προλαβαίνουν και μπαίνεις σε ένα "τροχό" σαν τα ποντίκια που τρέχουν και τρέχεις, τρέχεις να προλάβεις... να προλάβεις τι? Τι? Ώσπου φτάνει εκείνη η ώρα που λες "Σώνει! Ως εδώ!!! Επιτέλους Εσύ εκεί ψηλά κάνε κάτι!" Όταν πια έχεις φτάσει στα όριά σου με τους ανθρώπους αρχίζεις να τα βάζεις με τους "αποπάνω"... και τότε συνειδητοποιείς ότι δεν έχει άλλο! Τελείωσες! Στέρεψες! Άδειασες! και τι σου μένει? Ανασυγκρότηση και από την αρχή (?) ή σκύβεις το κεφάλι και αφήνεσαι να σε πάρει το κύμα?


Μην περιμένετε να καταλάβετε κάτι από αυτά! Εδώ και γω που ξέρω σε ποια τα λέω (ναι είναι σε γυναίκα) δε με κατάλαβα! Καμιά φορά κάνω και την ψυχοθεραπεία μου εδώ μέσα! Αφού δεν μπορώ να τα πω εκεί που πρέπει τα λέω εδώ... Αειιιι χάσου μυρμηγκάκι!

ΥΓ Έχασε και ο Παναθηναϊκός!

3 σχόλια:

Paranoia είπε...

Ψυχή μου

είχα αρχίσει να ανησυχώ για σένα, περνούσα και ξαναματαπερνούσα απ' τα λημέρια σου, αλλά εσύ πουθενά δεν φαινόσουν...
τώρα ησύχασα - είχα πολύ καιρό να περάσω, η αλήθεια είναι με τα δικά μου - και τώρα ξαναπήρα χαρά που αλληλοεμφανιστήκαμε,κάτω από τις όποιες συνθήκες καλή μου!

σε φιλώ

Zanin είπε...

Δεν ξερω αν καποιοι καταλαβαινουν ολα αυτα που γραφεις η αν τους φαινονται κουλα.....Αυτο που εχω να πω ειναι πως με αντιπροσεπευει οτι εγραψες παραπανω....Μπορει η ιστορια μας να ειναι διαφορετικη αλλα μακουμπησαν τα οσα ειπες.....

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Ειρήνη μου,
τυχαία σε ξαναβρίσκ... μα εντελώς τυχαία και πολύ το χάρηκα.
Εύχομαι να είστε καλά,

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές